Werkstress? Anders werken?

Tsja, deze week is de week van de werkstress. Vroeger had ik daar heel veel last van, nu is dat heel anders. Ja, dat gun ik anderen natuurlijk ook.

Vroeger werkten we allebei voor een baas, veel uren, meestal tussen de 50 tot 60 uur per week, en soms nog wel meer… Tsja en dan ineens is dat genoeg dus.

We wilden niet meer in die malle molen meelopen, we zijn er uit gestapt… Nu werken we al ruim 10 jaar voor onszelf en zeker 13 jaar met Forever Living Products. Een dag ziet er nu heel anders uit en we hebben weer tijd om samen te eten (Henk kookt zo goed dat we niet zo vaak uit eten gaan). Elke dag ben ik thuis of onderweg om mensen te helpen met gezonde voeding, een beter leven, veel plezier maken en de leuke dingen in het leven. Nu hebben we tijd om samen acties te ondernemen en hebben we de rust dat ons inkomen geregeld is en ook ons pensioen voor de toekomst op orde is… Tsja, dat zijn nogal wat zaken.

Werkstress is dus niet meer nodig, het vertrouwen dat we met de goede dingen bezig zijn en daar een eerlijk inkomen mee genereren is goed voor ons… Er is nog heel veel te doen om andere mensen te helpen. Veel kennis verspreiden over gezonde voeding en tegelijkertijd mooie mensen helpen die samen met ons andere helpen met hun gezondheid en inkomen is super!

Werkstress heb ik dus niet meer… soms nog wel een beetje hoor…. maar dat gaat eerder over, hoe krijg ik alle afspraken goed in de agenda gepland zodat ik voor iedereen goed tijd kan nemen… mensen zoeken ons inmiddels op, erg leuk is dat om te horen en te ervaren. Onze trainingen en begeleidingstrajecten lopen steeds voller… dat geeft me alleen maar meer energie! enneh… jij kunt er ook nog bij hoor, we maken graag tijd voor je.

Oh ja, door goede voeding kun je veel werkstress wegnemen… maar dat is zo vanzelfsprekend dat ik dat hier niet eens meer hoef te noemen.. toch?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *