Voedingsworkshops een succes

De afgelopen maanden zijn er met succes een groot aantal mensen opgeleid. Echt super mooi om de resultaten te mogen zien. Lees zelf of jij dit ook wilt.

De mensen in de cursusdagen zijn heel enthousiast. Ze zijn soms wel of soms niet al professional in voeding of in een vak als trainer, voetreflexoloog, masseur of bijvoorbeeld natuurgeneeskundig therapeut. Met de handvatten kunnen ze direct aan de slag.

De onderwerpen die voorbij komen zijn heel divers. Natuurlijk wordt uitgebreid verteld over bloedsuiker disbalansen en welke invloed dat bijvoorbeeld heeft of een hormonale disbalans. Het herstellen van beide en in welke volgorde dat gebeurt en hoeveel tijd daar over heen gaat wordt toegelicht.

Dan zijn de zuurtegraad en welke problemen die kunnen geven, hoe je dat hersteld en hoe lang dat duurt aan bod. Echt een mooie tool om mensen gewoon te kunnen helpen.

Dan het belangrijkste van het lichaam, de darmen. Dat is een klus op zich en daar zijn een heel groot aantal aspecten voor nodig. Wat doen gluten, wat is het probleem met lactose, waarom zijn peulvruchten een probleem voor de darmwand, wat zijn de effecten van nachtschaden en hoe EXACT kun je parasieten herkennen… zijn de onderwerpen die echt eye-openers zijn. Natuurlijk geven we ook al in dezelfde training oplossingen om ervoor te zorgen dat je mensen werkelijk vooruit helpt met hun gezondheid.

Wil je deze kennis ook EN wil je echt goed ondersteund worden als je met mensen aan het werk gaat? Mooi, dan kunnen we samen aan de slag. Lijkt me leuk als je mailt voor een kennismaking.

 

 

 

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *