Voedingscursussen in het nieuwe jaar

De afgelopen dagen heb ik hard gewerkt aan de opzet voor speciale voedingscursussen voor iedereen die meer wil leren over het verschil tussen vulling en voeding. Ik heb er heel veel zin in om daar mee aan de slag te gaan. Nieuwsgierig?

Eigenlijk worden het twee dagen en een terugkomdag. Op de eerste dag krijg je informatie over wat een basisvoeding is, hoe je dat aan andere uitlegt en welke supplementen je in de basisvoeding het beste kunt aanbieden. Het is dus een heel erg praktisch ingerichte dag.

Weet je dan alles? Nou nee.
De achtergronden van de kennis over het hoe, wat en waarom kan ik op die dag dus niet behandelen. Daarom vraag ik je eigen tijdsinvestering van tussen de 10 tot 40 uur in het volgen van webinars (die staan voor je klaar) om die achtergronden te doorgronden. Afhankelijk van je basis kennis niveau is het dus slim om de tweede dag bijvoorbeeld pas 2 maanden later te gaan volgen. Dat kan in de planning, je kunt de 2e dag zelf kiezen

Op de tweede dag gaan we in op het parasietenprotocol dat is ontwikkeld sinds 2012 (drie jaar dus ruim). Vooral de mentale aspecten van je klanten en hoe mensen op parasieten reageren en wat er eigenlijk gebeurt als je de suikers weglaat bij deze mensen is heel specifiek. Zo specifiek dat je het gewoon nog een keer kunt herhalen. Op mijn blogpagina heb ik al veel hierover geschreven. Het is nu tijd om met zo veel mogelijk mensen deze kennis te delen. Er lopen te veel mensen rond met ‘emotionele-stoornissen’ die wellicht met een heel simpele aanpak weer veel blijer worden. Ook nu weer een praktische dag met veel praktijk voorbeelden. Ook nu weer zijn er specifieke webinars klaargezet om je verder inhoudelijk kennis te geven. Daarnaast is het ook fijn als je bereid bent om nog een of twee dagen te volgen bij www.mglab.nl zodat je ook zelf alle mensen kunt helpen. Dit is geen verplichting trouwens. De derde dag dag is om met elkaar te sparren en de puntjes op de i te gaan zetten. Ik kijk daar nu al naar uit!

Hoe houd je alle gegevens goed bij?
Kan ik me voorstellen dat je die vraag stelt. Ook daar hebben we een antwoord. Samen met Henk Schipper is een programma ontwikkeld dat je helpt om alle gegevens die je met je klanten bespreekt te orderen. Je kunt ook het programma gebruiken zonder dat je met ons samenwerkt. Vraag er gewoon naar.

De komende maanden kun je in de planning alle data gaan vinden.
Aanmelden voor de kennismaking kan al. Voordat we starten is een kennismaking van belang en dan kunnen we ook goed kijken of we elkaar inderdaad wel kunnen versterken. Leuk als je je aanmeldt!

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *