Schrijven, de was en Junior vangen

Wat een productie vandaag, fijn om te merken. Lekker bezig geweest met het aanscherpen van teksten, de was doen en vogels redden. Kortom een gewone werkdag.

De afgelopen weken zijn we al hard aan het werk om teksten, recepten en blogjes te maken om je te informeren wat er allemaal achter de schermen gebeurt. Vandaag was de dag dat ik op de planning had om 15.000 woorden te controleren op de laatste details, verschrijvingen en juistheden. Mooie klus die heel erg goed geslaagd is, althans, dat is mijn mening natuurlijk. Nu wordt het spannend wat jullie ervan vinden.

De was, niet echt mijn favoriete bezigheid maar wel erg nodig op z’n tijd heb ik tussen de schrijfperikelen ook nog kunnen doen. Meestal gebruik ik de strijkmomenten om weer verder te komen in de teksten. Ooit een keer tijdens een van mijn studiedagen is me geleerd dat een routine matige beweging dan weer voor inspiratie zorgt. Zo schrijf ik en strijk ik er dus lustig op los.

Junior (de grootste van onze Main Coons) gaat steeds verder op ontdekkingstocht in de achtertuinen. Op zich is dat geen probleem, althans niet voor ons, alleen de kauwtjes zijn niet allemaal veilig. Junior zal de komende maanden zijn territorium wel gaan uitbreiden, dat wordt nog wat van de zomer als de buren gaan BBQ-en.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *