Coaching, training en lekker eten

De afgelopen twee dagen zijn heel erg leuk geweest. Lekker veel mensen die meer kennis willen hebben over gezondheid, voeding, aloe vera en bijen producten en mensen willen helpen daarmee.

Zondag bijvoorbeeld hadden we nog wel even wat voorbereiding voor de maandag. Er kwam een groep mensen die opgeleid wil worden om anderen te helpen met hun gezondheid, langs voor training, echt heel leuk. Henk had zondag al de ovenschotel klaargezet zodat ik op de dag zelf alleen nog maar de eitjes hoefde te klutsen. Een van onze teamleden heeft geholpen in de keuken met het opwarmen van de soep, teamwerk dus!. Zo met een groep van 9 personen gaan er dan met gemak 10 eieren doorheen. Ook de slasoep van Jonathan was een succes! Dit recept is simpel en lekker en vinden jullie straks in ons boek! Nieuwsgierig?

De avond in Spakenburg een workshop voor een super geïnteresseerde groep sporters. Wat een mooie dag! Moe maar voldaan rolde ik mijn bedje in.

Dinsdag veel coaching on-line, bijna elk uur een afspraak met een van onze partners om kennis te delen en afspraken te maken hoe we nog meer mensen kunnen helpen met het verbeteren van hun gezondheid. Ook weer veel inspiratie van gekregen, de komende maanden ben ik op diverse plekken in het land, heel veel zinin!

Vandaag weer verder met teksten, goed om weer die modus te pakken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *