Wat een drukte, wat leuk!

Afgelopen week heel veel verschillende dingen gedaan. Oef, tijd om straks wel ergens gas terug te nemen denk ik. Voor nu zijn we heel benieuwd hoe je straks de uitzending vindt.

Wij hebben nagedacht over wat er wel en niet in beeld moest. Zoveel mogelijk de side-tabel leeggemaakt en rommeltjes verplaatst. Meer licht in de kamer geregeld door de markies omhoog te zetten (daardoor zijn mijn plantjes nu bijna verzopen) en van alles verplaatst. Ook de keuken is onder handen genomen en lekker opgeruimd. Ik moet zeggen beneden is het nu super. Maar je moet dus niet boven komen! Doe jij dat ook gewoon maar verplaatsen en dan op een andere plek tegen de zelfde dingen aanlopen?

Ook een beetje in dubio omdat een kruk waar Junior graag mee speelt (lees; omver duwt en door de kamer duwt) nu op mijn werkkamer staat. Ik denk dat die straks gewoon weer naar beneden gaat. Hij zit zo graag op zijn kruk naar ons te kijken met een superair, ga ik toch een keer een foto van maken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *