De drukker is nu druk!

Gisteren tijdens mijn afspraken met klanten tussendoor de allerlaatste details van de drukproeven goedgekeurd. Fijn dat zowel Tiemen Harder als platform P flexibel bleven met het heen en weer mailen van de laatste aan te passen pagina’s. Henk wilde natuurlijk ook graag de goedkeuringen geven, hij is nu even in Aruba en een heel document doorsturen bleek iets te veel voor de verbinding.

Leuk ook dat ik vandaag merk dat er steeds meer mensen ons boek alvast willen hebben. Dat voelt heel goed. De aanbieding is nog tot en met 15 mei geldig. Iedereen die dan via de website heeft besteld betaald geen verzendkosten. Vanaf 16 mei gaan we verzendkosten van 4,50 per boek rekenen, tsja het is steeds duurder geworden.

De boeken ophalen bij lezingen, bij ons thuis en bij speciale events kan ook. Laat ons dan weten hoeveel boeken we per persoon kunnen reserveren, dan zorgen we dat we ze bij ons hebben.

Ondertussen blijf ik lekker blogjes schrijven over inhoud zoals, de darm, kinderen en voeding en gedrag, de pressies en happy momenten. Tot snel op de lezingen in het land.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *