Beestjes en vulling

Het is weer tijd voor een blogje. De afgelopen week heb ik gemerkt hoeveel families met hun kinderen het bos in worden gestuurd met verkeerde informatie. Termen als ‘suikerverslaving’, ‘geprikkelde darm’, ‘snellere darmpassage’ en ‘tsja zo is het nu eenmaal’ vliegen me elke dag om de oren.
De problemen die dan er bij komen (eigenlijk zijn ze het gevolg) zijn; autisme, asperger, pijnen, overgewicht, ondergewicht, slechte concentratie, vermoeidheid, niet goed presteren op school, ADD, ADHD, astma, eczeem en nog meer huidproblemen.

Zijn er nu werkelijk zo weinig mensen die de link leggen tussen voedingsstoffen (eiwitten en vetten) die niet of nauwelijks worden opgenomen in de darm gedurende lange tijd waardoor al deze klachten ontstaan? Het verbaasd met elke dag weer.

Suiker-eet-aanvallen is niet iets psychisch, een mens met een gezonde darm heeft die niet. Wat niet wil zeggen dat als je darm gezond is je nooit meer suiker eet, de ‘noodzaak’ is er niet of niet meer.

Parasieten leven op suikers, als jij die suikers niet (meer) eet krijg je eet-aanvallen, angst-aanvallen, honger-aanvallen (vooral ‘s nachts) en verzuurt je lijf waardoor je spierpijn en gewrichtspijn krijgt. Een gezonde darm bevat geen parasieten.

Wie in Nederland wil er meehelpen om mensen gezonde darmen te geven. We hebben in het hele land mensen nodig die opgeleid willen worden en mensen willen helpen. Meld je aan en we nemen contact met je op. Een interne opleiding is beschikbaar.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *