6FM radio! Diabetes en voeding

Wat leuk om vandaag in de studio te zijn bij Angelique Verbeek en Jan Provoost in Huizen bij radio 6FM. Nu merk ik weer hoe leuk ik het eigenlijk vind om te kunnen praten over voeding, gezondheid, darmen en oplossingen. Het was toch best wel spannend om weer te doen, wel een tijdje geleden moet ik zeggen. De sfeer was lekker relaxed en er werd rustig te tijd genomen om me op mijn gemak te stellen, achteraf is dat prima gelukt moet ik zeggen.
Het onderwerp was onder andere het herstellen van over bloedsuiker disbalansen en hoe belangrijk het is om aan te pakken als je het over herstel van gezondheid in het algemeen hebt. En dan is ook heel leuk om te vertellen hoe snel en simpel het eigenlijk kan… En da tje dan ook nog lekkerder gaat eten.
Ik kan er van alles over vertellen. Luister lekker zelf naar het interview.

https://www.6fm.nl/apps/www/audio/podcasts/1090376/6FM+Actueel+-+Lezing+over+gezonde+voeding

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *